Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Бандуристці з Калуша, яка отримала опіки під час вибуху, потрібні гроші на лікування

Переглядів: 1036

22 червня о 14:19 у Калуші в квартирі на вулиці Богдана Хмельницького стався вибух, внаслідок якого постраждала калушанка Lyuda Gutik. 

Дівчина потрапила до лікарні з термічними опіками шкіри. Вона та її дядько, котрий теж постраждав, потребують коштів на лікування. Про це пише WestNews.

Зараз дівчина перебуває в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні. Про трагічний випадок Людмила написала у соцмережі Фейбук.

“Дорогі друзі. Потерпілі я і мій дядько. Просто спільною молитвою прошу нас підтримати.
Любіть життя, бо не знаєте що на вас чекає завтра!!! Фото горілих тіл кидати не буду, але сподіваємося, що все буде добре. Головне, що живі”, – йдеться у дописі потерпілої.

Із проханням про допомогу друзі та близькі звертаються до небайдужих людей.

“Друзі, всім хто читає цей пост, хочу повідомити про вибух, який стався в квартирі моєї знайомої Lyuda Gutik 22 червня, внаслідок якого вона отримала термічні опіки шкіри. Зараз вона потребує нашої з вами підтримки та лікування. Давайте допоможемо цій талановитій дівчині. Всім добра!” – просить про допомгти Люді Олег Лукач.

Номер картки:

Гутік Людмила Романівна: 5168757350048346

До слова, Людмила як бандуристка неодноразово представляла місто Калуш на різних всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсах. А сьогодні дівчині потрібна допомога.

 

Схожі матеріали за тегами: допомога вибух

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: