Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Бюджет Прикарпаття недовиконали на 27 млн гривень

Переглядів: 261

Станом на перше грудня, бюджет Івано-Франківської області у 2020-му році недовиконаний на майже 27 млн гривень.

Про це Суспільному Карпати повідомив голова бюджетної комісії з питань соціально-економічного розвитку та інвестицій облради Назарій Іванів.

«Другого грудня розпочалися перші слухання з головними розпорядниками бюджетних коштів. На сьогоднішній день, ми бачимо виклики з виконанням бюджету поточного року. Якщо брати дані станом на перше грудня, ми недовиконуємо бюджет майже на 27 мільйонів гривень», – зазначив депутат.

За його словами, саме пандемія вплинула на наповнення до обласного бюджету, оскільки основні платники були не в змозі сплачувати податки в повному обсязі.

«Якщо аналізувати обласний бюджет, найбільша прогалина - в екологічному податку. Недоотримали близько 40 млн гривень. Я вище сказав про цифру 27 млн. Так, дійсно, по дечому перевиконали, по дечому недовиконали. Є недопоступлення податку з доходів фізичних осіб. Ті основні підприємства, як «Укрнафта», «Уніплит», «СВІСС Кроно», якщо не були зайняті підприємства, вони не змогли заплатити такі податки, які були заплановані», – резумував голова бюджетної комісії з питань соціально-економічного розвитку та інвестицій Назарій Іванів.

Схожі матеріали за тегами: Бюджет Прикарпаття недовиконання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: