Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Гра ФК «Калуш» з рівненським «Вересом» завершилась бойовою нічиєю

Переглядів: 744

13 квітня на стадіоні «Хімік» ФК «Калуш» зіграв перший домашній матч в третьому колі чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги сезону 2018-2019 рр. із рівненським «Вересом».

Напередодні поєдинку обом командам була вкрай потрібна перемога, тож не дивно, що гра ознаменувалась чоловічою боротьбою та шістьма "гірчичниками" на дві команди.

Перший небезпечений момент у матчі на правах господарів поля створили калушани - Сергій Кисленко протиснув захисника і, вийшовши віч-на-віч з голкіпером, пробив трохи вище воріт. Згодом у ігровому епізоді прикрого пошкодження зазнав Володимир Заваляк, тож в екстреному випадку на полі з'явився Роман Гудак. Господарі, попри зміни в складі, й надалі контролювали хід гри, та у першому таймі підібрати ключів до воріт суперника не зуміли - нічия 0:0, повідомляє прес-служба ФК "Калуш".

По перерві "вересівці" лише завдяки тактичним фолам могли зупинити швидкі прориви Данила Книша та "свіжого" Романа Лебедя. Все ж один з найкращих шансів відкрити лік голам у матчі втратив Тарас Сивка, що феноменальним рейдом промчався з центра поля, обігруючи захисників мов "фішки", та у вирішальному епізоді пробив у голкіпера, а удар на добиванні виявився легкою здобиччю Бабійчука. Далі Роман Лебедь з льоту перевірив пильність голкіпера, та знову Бабійчук відвів загрозу від власних воріт. З виходом Владислава Танчина калушани отримали більшу варіативність попереду, та все ж цього вечора суперники не потішили вболівальників голами - 0:0.

Наступний матч "Калуш" проведе у п'ятницю, 19-го квітня. Цього дня калушани у гостях зустрінуться з хмельницьким "Поділлям".

Схожі матеріали за тегами: Фк Калуш Верес нічия

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: