Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Грошові допомоги із міського бюджету Калуша отримають понад вісімдесят афганців

Переглядів: 673

Члени виконавчого комітету Калуської міськради сьогодні, 25 лютого, прийняли рішення про виділення громадянам міста та сіл Калуської ОТГ одноразових грошових допомог.

Як зауважила начальник управління соціального захисту населення Калуської міськради Любов Федоришин, цього разу відповідно до звернень і актів обстежень житлових умов допомоги виділяються 107 жителям міста та сіл, які увійшли до Калуської ОТГ. Суми допомог становлять від 200 гривень до 10 тисяч гривень. Більшість із них - на лікування.

Окрім того, відповідно до прийнятого рішення із бюджету також виділять допомоги учасникам бойових дій в Афганістані та на території інших держав, а також сім’ям загиблих і померлих афганців відповідно до звернення голови Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану. Зокрема по 1 тис. гривень отримають 3 сім’ї загиблих, по 500 гривень 16 сімей померлих та по 300 гривень 81 учасник бойових дій.   

Загальна сума допомог складає 238 тис. 815 гривень.

Шести громадянам у наданні грошових допомог відмовили, оскільки їх документи не відповідали порядку надання допомог.

Додамо, що на одноразові грошові допомоги у міському бюджеті цьогоріч передбачили 1 млн 100 тис. гривень. Наразі допомоги вже отримали 56 мешканців на 106 тис. 100 гривень. 

Схожі матеріали за тегами: Калуш допомоги афганці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: