Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Гурт з Калуша «Зэ Джозерс» зняв кліп про життя під час карантину

Переглядів: 1330

Гурт «Зэ Джозерс», який заснували у Калуші, презентував спільну музичну роботу та кліп з Grisly Faye.

«Відчуваю себе Скрябіним у дуеті з Іриною Білик на пісні “Мовчати”, зрештою, цього ми і добивались» — коментує Сергій Воронов, лідер «Зэ Джозерс».

Дивіться наймиліший, на думку музичного видання «СЛУХ», кліп літа в Україні, знятий через zoom-конференцію на відстані 3000 кілометрів Києвом і Единбургом.

Події в пісні «Останнє прощавай» відбуваються у світі, де вулицями ходять лише кур’єри. Роль одного з них зіграв Сергій Воронов, який ледве не божеволіє, коли єдина близька людина (Grislye Gaye) починає пропадати з його життя. Фоном для кліпу став Київ, а замовників доставки в кліпі зіграли музиканти Максим Іщенко (Small Depo) та Валерія Гуєвська (Milktuth).

Посил пісні відповідає реальності, в якій всі опинилися в останні місяці, коли доводилося заново вчитися розуміти одне одного в режимі дистанційного спілкування.

«Кліп став майже документальною зйомкою мого життя в умовах жорсткого карантину в Британії. Після двох місяців тотальної самоізоляції у зйомному домі в Единбурзі я разом із домашньою студією переїжджала в нове помешкання. Це ми й перенесли в історію моєї героїні», — розповіла Маргарита Кулічова, засновниця електронного проєкту Grisly Faye.

Зэ Джозерс з міста Калуш стали фрешменами року за версією Jager Music Awards 2018, а їх альбом «Сложные машинные биты» було визнано одним з найкращих українських альбомів 2018 року. У грудні ми розповідали про інший кліп гурту, а зараз він пише новий альбом, який має вийти восени.

 

Схожі матеріали за тегами: зе джозерс кліп відео

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: