Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській гімназії творча група учителів природознавства області проводила апробацію тестів (ФОТО)

Переглядів: 1888

 23 жовтня в Калуській гімназії ім. Дмитра Бахматюка відбулося засідання творчої групи вчителів природничих дисциплін закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської області, організоване Обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Педагоги мали на меті провести апробацію напрацьованих тестів із природознавства для подальшого використанням їх в освітньому процесі.

Директор Оксана Табачук представила гостям візитівку закладу, зосередивши увагу на оптимальному поєднанні традиційного і новаторського підходів у роботі з обдарованими дітьми, повідомляє Калуська гімназія ім. Дмитра Бахматюка.

На базі гімназії відбувся бінарний урок у 1(5)-А класі на тему «Явища природи» (учителі Леся Колтун – природознавство, Іван Фіняк – інформатика), метою якого було навчити гімназистів установлювати причинно-наслідкові зв’язки, виокремлювати основну інформацію, здійснювати оцінку результатів власної діяльності та користуватися різними джерелами довідкової інформації, зокрема з онлайн-ресурсів.

Апробація пройшла успішно.

Схожі матеріали за тегами: Калуш гімназія вчителі семінар

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: