Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Даноша» обіцяє передати на потреби особливих дітей 10 копійок за кожен кілометр, який проїдуть їхні вантажівки під час жнив

Переглядів: 1777

У 2017 році компанія «Даноша» продовела благодійний збір коштів на святкуванні річниці. За ці гроші допоможуть сільській медицині.

Також у «Даноші» з’явилася нова інціатива: компанія пожертвує 0,1 грн за кожний кілометр, який проїдуть їхніі вантажівки під час збору урожаю зернових, для дітей із Центру психо-неврологічної реабілітації у селі Мединя Галицького району та організації «Калуська Добродія», яка надає підтримку дітям з обмеженими можливостями з міста Калуш та Калуського району.

  • Ми вважаємо, що важливо, аби громада відчувала, що компанія «Даноша» є надійним партнером, - зазначає Любов Богачевська, керівник відділу зовнішніх зв’язків та розвитку. –Ідея надати підтримку дітям з реабілітаційного центру та «Калуської Добродії» отримала значний позитивний відгук та підтримку у нашій компанії.

 

Нещодавно, вихованці «Калуської Добродії» побували на екскурсії на одній із ферм «Даноші», а саме на молочній фермі ВРХ у селі Студінка Калуського району. Ще така ж екскурсія планується і для дітей з Центру психо-неврологічного реабілітації села Мединя

Перше фото: GPSavto

Схожі матеріали за тегами: даноша благодійність

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: