Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Калуш_Rock_Марафон» зібрав понад 7 тисяч гривень для поранених земляків (ФОТО)

Переглядів: 1657

26 травня в рамках святкування Дня міста в парку культури та відпочинку ім. І. Франка відбувся благодійний «Калуш_Rock_Марафон» на підтримку поранених воїнів на Сході України.

Цього дня на сцені виступали рок-гурт з Рожнятова «Украполь`с», молодий калуський гурт «46-й Кабінет”, гурт зі Львова «NORDFLØW», вокалісткою якого є калушанка Христина Дутчак, Rock-band “DREZZYNA” з Калуша та спеціальні гості «Брати Станіслава» з Івано-Франківська, повідомляє громадська ініціатива «Музичний Марафон».

Під час рок-концерту в окремих локаціях були представлені субкультури нашого міста.

Розпочався Калуш_Rock_Марафон авто-мотопробігом вулицями міста байкерського клубу FIRE Wheels MC, до якого долучилися любителі ретро-автомобілів, що зробило фестиваль особливо привабливим.

Цікавинкою рок-концерту було те, що тут виступали представники різних за тематикою жанрів рок-музики, і кожен з присутніх міг почути свій стиль або відкрити для себе щось нове. Музиканти відпрацювали на сцені «по-повній»: з драйвом, самовіддачею та живим контактом з публікою.

Волонтери «Музичного Марафону» розмістили скриньки для збору коштів на підтримку поранених воїнів. Всього під час концерту вдалося зібрати 7 118 гривень. Ці кошти передадуть пораненим землякам.

Вів концерт диктор радіо «Калуш 107,4 ФМ»  Радіон Прокопчук.

 

Схожі матеріали за тегами: Рок-фестиваль Калуш кошти поранені

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: