Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Керівництво Калуської РДА ініціює виготовлення проектної документації на міст у Довгому-Калуському (ФОТО)

Переглядів: 930

9 серпня голова Калуської районної державної адміністрації Іван Данів за дорученням Президента України Володимира Зеленського та голови Івано-Франківської облдержадміністрації Дениса Шмигаля провів першу нараду у селі Довге-Калуське біля зруйнованого стихією моста.

Нараду провели за участю фахівців Івано-Франківського відділу комплексного проектування Державного підприємства – Українського державного інституту з проектування об’єктів дорожнього господарства “Укрдіпродор”, директора ТОВ «СП «Будучність» Романа Павліва, сільського голови Пійлівської сільської ради, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

На виробничій нараді порушувались питання щодо виготовлення проектно-кошторисної документації та якнайшвидшої організації виконання робіт з будівництва моста, адже очікується, що 14 серпня Кабінет Міністрів України ухвалить остаточне рішення у цьому питанні і на зруйнований міст виділять 25 мільйонів гривень. Після надходження фінансування почнеться виконання робіт.

Нагадаємо, що 2 серпня Президент України Володимир Зеленський у рамках робочого візиту на Прикарпаття провів нараду разом з новим головою Івано-Франківської ОДА Денисом Шмигалем на зруйнованому мості в селі Довге-Калуське. Було прийнято рішення виділити 25 мільйонів гривень на відбудова моста та до кінця року відновити його.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: