Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Крали заради помсти. У Франківську затримали колишню продавчиню зі спільником (ФОТО)

Переглядів: 935

У такий спосіб жінка хотіла помститися колишньому роботодавцю.

Злочинців затримали на місці події, повідомляють в обласній поліції.

Інцидент трапився вночі 25 листопада по вулиці Ребета. Жінка та чоловік підібрали ключ і проникли до складського приміщення магазину. Їм це вдалося тому, що дублікат ключа жінка мала, бо раніше працювала в магазині.

Проте колишня працівниця не знала, що на складі уже встановлені камери відеоспостереження та сигналізація. Остання відреагувала на рух зловмисників.

Власник помітив злочинні дії та швидко прибув на місце події, бо живе недалеко. У той самий момент приїхали служба охорони та поліцейські. Злочинці якраз сіли в автівку. Власник заблокував їх автомобіль, а поліцейські затримали.

У машині зловмисників лежали коробки з магазинним товаром, підписані прізвищем власника. Цей товар вилучили, а осіб затримали та доставили до відділу поліції. Зловмисників допитали. Жінка пояснила, що це помста власнику за недобросовісне ставлення до неї як працівниці.

Також вона скаржилася на погані виплати заробітної плати. Колишню працівницю відпустили додому, а чоловіка, який відчинив двері та проник всередину, затримали за ст. 208 КПК. Обидвом учасникам крадіжки оголошена підозра за ч. 3 ст. 185 ККУ. На днях їм оберуть міру запобіжного заходу.

Схожі матеріали за тегами: Франківськ крадіжка магазин помста

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: