Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Кубок пам’яті Героїв Небесної Сотні здобули тужилівські футболісти (ФОТО)

Переглядів: 886

З нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні 22 лютого у Тужилівському навчально-виховному комплексі І-ІІІ ступенів відбувся турнір з міні-футболу серед учнівської молоді ЗОШ та НВК району.  У турнірі взяли участь юнаки 2002 року народження і молодші.

На заході побували заступник голови РДА Любомир Білоус та заступник голови районної ради Михайло Матковський, які наголосили на важливості вшанування Героїв Небесної Сотні, які повстали проти злочинного режиму та віддали життя за незалежну Україну, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

У непростих спортивних баталіях кубок пам’яті вибороли учні Тужилівського НВК І-ІІІ ст.

У номінації «Кращий гравець» нагородили учня Пійлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Станіслава Ковальчука, «Кращий бомбардир» - учня Голинської ЗОШ І-ІІІ ст. Віталія Фединяка. Кращим воротарем став учень Сівко-Калуського НВК І-ІІ ст. Олександр Олійник.

За активну участь у турнірі всі учасники були нагороджені медалями та грамотами райдержадміністрації. Заступник голови РДА Любомир Білоус за депутатські кошти придбав для команд футбольні м’ячі.

За сприяння в організації та проведенні районного турніру з міні-футболу грамотами голови райдержадміністрації також нагородили керівників команд – вчителів фізичної культури і головного суддю турніру Ярослава Гузоватого.

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина міні-футбол кубок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: