Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Молоді спеціалісти-нафтохіміки висадили біля прохідної виробництва сакури і магнолії (ФОТО)

Переглядів: 429

2 квітня наприкінці робочого дня молоді спеціалісти ТОВ «КАРПАТНАТОХІМ» на чолі із головою та заступником Ради молодих спеціалістів підприємства Іваном Лазоришиним та Володимиром Вінтонівим провели акцію з висадження саджанців екзотичних для нашого краю дерев – сакури та магнолії.

Як повідомив Володимир Вінтонів, саджанці, зокрема три сакури і три магнолії, вирішили посадити на території між будівлями відділу управління персоналом, де знаходиться і прохідна виробництва поліхлорвінілової смоли суспензійної та каустичної соди, та заводоуправління підприємства, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

 Акцію приурочили захисту навколишнього середовища. А те, що вона проходила за декілька десятків метрів від нафтохімічного виробництва, є свідченням нашої підтримки чистого довкілля, що є одним із головних завдань у діяльності «КАРПАТНАФТОХІМу».

«Хочу від імені всіх учасників акції подякувати керівництву підприємства, яке підтримало нашу ініціативу й сприяло фінансово в придбанні саджанців», – зазначив Іван Лазоришин.

Схожі матеріали за тегами: Карпатнафтохім сакури магнолії

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: