Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Подяки, грамоти і номінації. Працівників культури Калущини привітали з професійним святом

Переглядів: 1878

9 листопада своє професійне свято відзначали працівники культури та аматори народного мистецтва. З цієї нагоди у районному Будинку культури відбувся урочистий  захід.

Привітати людей, чиє життя пов’язане з культурним надбанням нашої нації, прийшли голова районної ради Михайло Срібняк і заступник голови районної ради Віктор Гільтайчук.

За словами начальника відділу культури райдержадміністрації Тетяни Молдавчук, культура району щороку примножує вагомі здобутки. Так, аматори народного мистецтва з нашого краю стали переможцями у всіх вікових категоріях на міжнародних фестивалях у Прибалтиці та в Словаччині. Щороку у селах, в районі та за його межами працівники культури беруть участь у батьох мистецьких заходах, під час яких здобувають безліч нагород. Також цього року працівники культури взяли участь у зйомці фільму «Одвічні істини», інформує прес-служба Калуської РДА.

Вітаючи працівників культури, голова районної ради Михайло Срібняк високо оцінив професійний рівень працівників культури. На підтвердження цьому Михайло Срібняк пригадав факт, коли Калущина в Рожнятові передавала творчу естафету, присвячену 75-ій річниці УПА. Усі були в захопленні від майстерності наших краян. Голова районної ради побажав працівникам культури та аматорам народного мистецтва міцного здоров’я, миру, добра та успіхів у творчості.

Подяками, спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради за високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків, особистий внесок в реалізацію державної політики у сфері культури в районі  нагородили кращих працівників.

З нагоди професійного свята відзначили і кращих з кращих. Так, переможцем у номінації «Бібліотекар-2017» стала завідувач бібліотеки с. Кропивник Наталія Росановська, у номінації «Працівник культури-2017» перемогу здобула художній керівник НД с. Бережниця Марія Процишин. Завідувач бібліотеки с. Лука Ганна Щербицька отримала нагороду за кращі публікації в газеті «Вісті Калущини».

Урочиста частина заходу завершилася святковим концертом. З піснями, жартами і запальними танцями виступили працівники культури та аматори народного мистецтва Калущини.

Схожі матеріали за тегами: Культура Калущина грамоти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: