Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прийом громадян: жителів Калущини хвилюють земельні і майнові відносини (ФОТО)

Переглядів: 907

11 квітня заступник голови Калуської райдержадміністрації Любомир Білоус провів особистий прийом громадян. У заході взяли участь керівники структурних підрозділів і відділів РДА та керівник апарату райдержадміністрації Олена Романишин.

Під час прийому громадяни мали змогу звернутися за допомогою та кваліфікованою порадою у вирішенні питань, що їх турбують.

Актуальні питання, з якими найчастіше люди звертаються до керівництва райдержадміністрації, пов’язані із земельними та майновими відносинами. Цей прийом також не був винятком. Двоє заявників порушували питання приватизації земельних ділянок, скаржилися на сусідів з приводу земельних спорів та ін., повідомляє прес-служба РДА.

Часто на прийомі бувають одні й ті самі заявники, котрі впродовж багатьох років порушують одні й ті самі питання, які нерідко розглядалися і в судах, однак, на думку скаржників, проблеми не вирішилися. Так, один із заявників вкотре порушив проблему щодо перерахування його трудового стажу і пенсійних виплат. На прийомі йому наголосили, що це питання неодноразово розглядалося і вже вичерпане по суті. Якщо заявник не згідний з рекомендаціями та рішеннями установ, він має право звернутися до суду.

Мешканці сіл отримали кваліфіковані роз'яснення та відповіді на всі питання.  Працівникам структурних підрозділів райдержадміністрації Любомир Білоус дав доручення для оперативного опрацювання та остаточного вирішення звернень громадян.

Схожі матеріали за тегами: Калуська РДА прийом громадян

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: