Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Троє юних калуських важкоатлетів стали переможцями обласного турніру (ФОТО)

Переглядів: 821

12 грудня у ФСК «Локомотив» ім. П. Федоровича у Коломиї відбувся вже двадцятий за ліком відкритий обласний турнір з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 15 років, приурочений до Дня Св. Миколая.

У цих змаганнях брали участь і троє вихованців тренера-викладача з важкої атлетики Калуської ДЮСШ «Сокіл» Ігоря Стечака. Приємно відзначити, що всі вони стали переможцями у своїх вагових категоріях, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Цьогорічний бронзовий призер чемпіонату України U13 Арсен Малійчук на обласному турнірі був найсильнішим у ваговій категорії до 45 кг. У сумі двоборства він підняв вагу 122 кг (54 кг – ривок + 68 кг – поштовх), виконавши кваліфікаційну норму І дорослого розряду.

Юрій Климкович посів перше місце у ваговій категорії до 49 кг з сумою двоборства 114 кг (51 кг – ривок + 63 кг – поштовх). Також переможцем відкритого обласного турніру з важкої атлетики став Денис Дмитрів у ваговій категорії +102 кг, який у сумі двоборства підкорив вагу 202 кг (87 кг – ривок + 115 кг – поштовх).

Всі троє юних калуських важкоатлетів були нагороджені грамотами, пам’ятними медалями та подарунками до Дня Св. Миколая від організаторів турніру – Федерації важкої атлетики Івано-Франківської області та управління спорту Івано-Франківської ОДА.

Крім того, цінні призи отримали від них Артем Малійчук – за раніше здобуту бронзову медаль чемпіонату України з важкої атлетики серед юнаків до 13 років та його тренер Ігор Стечак – за підготовку цього спортсмена.

Схожі матеріали за тегами: Калуш важкоатлети переможці турнір область

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: