Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші комісія виявила несанкціоновані смітники та скиди побутових стоків (ФОТО)

Переглядів: 811

19 лютого на виконання доручення першого заступника міського голови Калуша Галини Романко робоча група здійснила обстеження територій Калуша з метою виявлення несанкціонованих сміттєзвалищ, забруднених побутовим сміттям берегів річок та несанкціонованих скидів господарсько-побутових стоків.

До складу робочої групи входили представники управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, спеціалісти відділу благоустрою та закупівель управління житлово-комунального господарства міської ради та Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в області, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

У результаті, робоча група склала на мешканців вул. Кривоноса, 8/1 та 8/2, приписи про порушення Правил благоустрою та утримання територій міста Калуша, зокрема скидання рідких відходів у водовідвідну канаву. Мешканцям житлового будинку по вул. Кривоноса також рекомендували ліквідувати компостну яму для органічних відходів, розміщену на березі водного потоку.

По вул. Сівецькій навпроти будинків №№ 2,4 робоча група виявила забруднення берегів річки Сівки побутовим сміттям, також засмічені береги Сівки біля підвісного пішохідного моста на вул. Сівецькій (біля Пенсійного фонду).

Виявлені також несанкціоновані сміттєзвалища в районі гаражів на вул. Сівецькій та бите скло біля будинку на вул. Сівецькій,2.

Калушан просять проявляти культуру поведінки стосовно чистоти нашого міста та добровільно долучатись до проведення заходів з благоустрою й прибирання побутового сміття на прибудинкових та дворових територіях.

Схожі матеріали за тегами: Калуш комісія виявлення засмічення території

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: