Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші на самоізоляцію відправили садок «Червону шапочку» і ще один клас у ліцеї №10

Переглядів: 2358

Із понеділка, 12 жовтня, у Калуші  через коронавірус відправили на самоізоляцію ще один клас Калуськго ліцею №10, а також садочок «Червону шапочку».

Як повідомила «Калуш ФМ» начальниця управління освіти Калуської міськради Ірина Люклян, на дистанційне навчання перевели 3-В клас в ліцеї №10, оскільки там на коронавірусну інфекцію захворів вчитель.

Також на два тижні на самоізоляцію відправили увесь садок «Червону шапочку». У дошкільному закладі коронавірус підтвердився у медсестри, яка контактувала з усіма – міряла щодня температуру, а також контролювала закладку їжі на кухні.

Загалом на 12 жовтня  у закладах загальної середньої освіти Калуша відсутні близько 18% учнів, з яких 13%  - за хворобою.

Нагадаємо, що 28 вересня першим на самоізоляцію пішов один з 11-их касів Калуської школи №3, оскільки коронавірус підтвердили в однієї з учениць. Проте 8 жовтня цей клас уже повернувся до навчання.

30 вересня на дистанційне навчання через коронавірусну інфекцію у педагога відправили один з 5-их класів Калуського ліцею №10, а 5 жовтня - 10-Б клас у школі №6, а також 4-В клас у ліцеї №2 через хворобу учня. Наразі ці три класи ще перебувають на самоізоляції.

Схожі матеріали за тегами: Калуш школи адок самолізоляція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: