Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші оздоровили понад 2400 дітей

Переглядів: 820

На засіданні виконавчого комітету Калуської міськради, яке відбулося 29 жовтня, заслухали інформацію про організацію відпочинку і оздоровлення дітей та молоді міста у 2019 році.

Як повідомив начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Михайло Клим, в цьому році у Калуші до оздоровлення і відпочинку залучили 2421 особу, що становить 32,2% від загальної кількості дітей, які підлягають оздоровленню.

На оздоровлення і відпочинок було виділено 3 млн 440 тис. грн, з яких понад 856 тис. грн профінансував бюджет Калуша. До організації оздоровлення і відпочинку долучилися управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту, управління освіти, громадські організації, підприємства та профспілки.

Члени виконавчогго комітету взяли дану інформацію до відома і вирішили відзначити добру роботу в організації відпочинку та оздоровлення дітей директорів таборів з денним перебування на базі закладів загальної середньої освіти, організаторів наметових таборів відпочинку та керівників профспілкових організацій.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш оздоровлення діти підсумки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: