Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші стартував проект «Шлюб за добу». Перше одруження – цієї п’ятниці

Переглядів: 2857

У Калуші запустили проект «Шлюб за добу».

Як уже повідомляло «Калуш ФМ», Калуш увійшов до числа міст, в яких реалізується проект «Шлюб за добу». Це означає, що тепер і в нашому місті можна одружитися за спрощеною процедурою в день подачі всіх потрібних документів. Цю послугу поклали на комунальне підприємство «Міський парк культури і відпочинку ім. Івана Франка».

Відтак, 29 листопада на сесії Калуської міськради депутати внесли зміни до статуту цього комунального підприємства, доповнивши перелік предметів його діяльності пунктом «організація інших видів та розваг, а також надання додаткових послуг суміщених з послугами при проведенні урочистих церемоній одруження, в тому числі і при виїзних церемоній з урахуванням сучасних тенденцій, а також національних традицій».

Як повідомила директор парку Наталія Паламар, документи від бажаючих одружитися за добу прийматиме директор або адміністратор парку у палаці культури «Мінерал», а державну реєстрацію здійснюватиме представник РАЦСу. Урочисті церемонії відбуватимуться або у палаці культури «Мінерал», або місце і час одруження вибиратимуть молодята.

Звісно, що ця послуга буде платною. Перелік платних послуг і розцінки на них  4 грудня затвердив виконавчий комітет Калуської міськради. Відповідно до прийнятого рішення, організація проведення реєстрації у будні дні з 9.00 до 18.00 коштуватиме 2000 гривень, реєстрація у будні дні з 18.00 до 21.00 – 2600 гривень; реєстрація у вихідні і святкові дні з 9.00 до 18.00 – 2600 гривень, а у святкові і вихідні з 18.00 до 21.00 – 3000 гривень.

При цьому учасникам АТО і ООС церемонія буде безкоштовною, вони сплачуватимуть лише 85 копійок державного мита.

Графік прийому документів невдовзі буде оприлюднений. Поки що їх прийматиме директор парку, а у перспективі, якщо на цю послугу буде попит, то введуть додаткову штатну одиницю.

За словами Наталії Паламар, офіційне відкриття пілотного проекту у Калуші відбудеться 7 грудня. Тобто цієї п’ятниці у палаці культури «Мінерал» укладуть перший «шлюб за добу».

Схожі матеріали за тегами: Калуш шлюб за добу старт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: