Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші стартував турнір з футзалу «Кубок «Ураган»

Переглядів: 910

Уже шостий рік поспіль турнір з футзалу «Кубок «Ураган» завітав до школярів міста.

У боротьбу за кубок-мрію та 40 000 гривень для покращення матеріально-технічної бази освітнього закладу вступили 8 команд. Захід розпочався урочистим відкриттям з підняттям Державного Прапора та виконанням Гімну України, повідомляє Калуський міський методичний центр.

Перед присутніми з вітальним словом виступив голова організаційного комітету  НФК  «Ураган»  Андрій Червінський, який привітав  усіх з відкриттям щорічного турніру й побажав достойної, цікавої та динамічної гри.

Директор Калуського міського методичного центру Уляна Дребот зазначила, що цей турнір є справжнім  футзальним святом, а також побажала перемоги найсильнішому.

Додала святкового настрою учасникам танцювальна композиція у виконанні  колективу Калуського ЦХТДЮМ  «Щасливе дитинство» (керівник Іванна Козолиз).

За жеребкуванням першими в боротьбу вступили футзалісти Калуського ліцею №10 та Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3. Матч завершився з рахунком 4:1 на користь ліцеїстів.

Друга гра між Калуською ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 (срібними призерами сезону 2019 року) та Калуським ліцеєм №2 виявилася не менш результативною – 3:2 на користь представників першої школи.

Команда Калуської гімназії ім. Дмитра Бахматюка у наступній грі зуміла забити десять «сухих» м’ячів у ворота Калуської ЗОШ І-ІІ ступенів №8.

Та найбільш емоційною виявилась гра за участі п’ятиразового переможця  попередніх сезонів – команди Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 та футзалістів Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 (бронзових призерів сезону 2019 року). За дві секунди до кінця матчу перемогу вибороли учні шостої школи – 2:1.

Відповідно до Положення про проведення обласного  Шкільного турніру з футзалу «Кубок «Ураган»  змагання відбуваються за коловою системою. Отже, для жодної з команд ще нічого не втрачено: переможця визначать 17 березня.

Схожі матеріали за тегами: Калуш футзал Кубок "Ураган" Кубок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: