Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській ЦРЛ вже два тижня працює консультативна поліклініка

Переглядів: 5034

З метою розширення медичних послуг для калушан і мешканців регіону, забезпечення людям можливості проконсультуватися з провідними лікарями стаціонару Калуської ЦРЛ адміністрація закладу прийняла рішення про відкриття консультативної поліклініки.

За словами першого заступника головного лікаря Калуської ЦРЛ Валерія Паляниці, консультативна поліклініка в ЦРЛ працює з 10 жовтня. Відповідно сформований штат, у який входять старша медсестра Оксана Швед та медичні реєстратори Марія Ковальчук і Ольга Ломиш, які займається реєстрацією пацієнтів і фіксують призначення лікарів, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Багатьом із пацієнтів цей новий вид послуг є зручним, адже поліклініка розрахована як на тих хворих, хто потребує госпіталізації і має вже відповідне скерування з міської поліклініки, так і на тих (включаючи і мешканців сусідніх районів та міст), хто хоче самостійно проконсультуватися з лікарем певного профілю. До другої категорії входять також пацієнти, котрі потребують додаткового чи повторного обстеження. На основі своїх висновків лікарі поліклініки прийматимуть людей на стаціонарне лікування або ж надаватимуть рекомендації для амбулаторного лікування.

Валерій Паляниця також повідомив, що поліклініка працює в робочі дні тижня з 8.30 до 16.00. Розміщена вона на першому поверсі лікарні неподалік приймального покою. Прийом у ній проводять лікар-нейрохірург Ігор Москалик, хірург Іван Собків, травматолог Зеновій Срібняк, пульмонолог Мар’яна Гаврилко, гастроентеролог Лідія Белей, невропатолог Вікторія Кирціянова, гінеколог Галина Самотовка, кардіолог Валентина Смолянська, уролог Ярослав Мороз, ендокринолог Галина Зелик, педіатр Любомира Данів, окуліст Ярослав Бук, ендоскопіст Богдан Токарчук.

Зважаючи на те, що всі вищеназвані лікарі є провідними фахівцями в стаціонарних відділеннях лікарні, то до пацієнтів консультативної поліклініки вони нерідко приходять після дзвінка старшої медсестри чи оператора, які тут перебувають постійно. Плата за консультацію у фахівців закладу становить 80 грн і проводиться вона через термінал.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ консультативна поліклініка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: