Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Здійснювати пасажирські перевезення на 12 маршрутах в Калуському районі виявили бажання троє перевізників (ФОТО)

Переглядів: 840

У Калуській РДА відбулося відкриття конвертів (пакетів) з позначкою "№1", які містять документи для участі у конкурсі на пасажирські перевезення.

Згідно із записами в журналі обліку подачі документів, на участь у конкурсі зареєстровано десять конвертів від перевізників-претендентів, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

Конверти перебували в прозорій опломбованій  скрині, цілісність пломб встановлено.

Члени конкурсного комітету розглянули подані документи претендентів і встановили, що всі документи подані в повному обсязі.

Документи подали такі перевізники: ПП «Західавтотранс», ТзОВ «Автотранспортна асоціація» і юридична особа-підприємець Ільків Роксолана Ярославівна.

Уже  10 грудня в приміщенні райдержадміністрації відбудеться конкурс на право здійснення перевезення пасажирів у приміському внутрішньорайонному сполученні на маршрутах загального користування: «Калуш – Бережниця», «Калуш – Дубовиця ч/з Войнилів», «Калуш – Завадка – Болохів», «Калуш – Збора», «Калуш – Зелений Яр», «Калуш-Кулинка», «Калуш – Пійло», «Калуш – Станькова-1», «Калуш – Старий Угринів», «Калуш – Степанівка», «Калуш – Копанки», «Калуш – Томашівці ч/з Войнилів».

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина перевізники маршрути

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: