Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

4,5 роки позбавлення волі. Калуський суд виніс вирок уродженцю Російської Федерації, який обкрадав автівки калушан

Переглядів: 428

Калуський міськрайонний суд виніс вирок уродженцю Російської Федерації, неодноразово судженому за викрадення чужого майна, який на території Калуша вчинив вісім крадіжок.

Як ідеться в матеріалах справи, з 2 листопада по 21 грудня 2020 року зловмисник, пошкоджуючи замки водійських дверцят, викрав з транспортних засобів калушан сім автомобільних акумуляторних батарей, інші речі, а з приміщення котельні – мобільний телефон.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень визнав повністю та пояснив, що дійсно він вчинив крадіжки речей, а саме: 2 листопада в м. Калуші по вул. Пушкіна в дворі будинку № 5 з автомобіля марки Форд Транзит, 6 листопада по вул. Ринковій, 5 з автомобіля марки МАЗ 5432, 1 грудня по вул. Каракая, 25 з приміщення котельні, 10 грудня на майдані Шептицького з автомобіля марки Мерседес Віто, 18 грудня по вул. Павлика з автомобіля марки Мерседес Бенс та по вул. Ковжуна з автомобіля марки Фольксваген Т-4, 19 грудня на майдані Шептицького з автомобіля марки Мерседес Віто, 21 грудня по вул. Стуса з автомобіля марки Фольксваген. У вчиненому чоловік розкаявся та просив суворо не карати.

Суд визнав його винним за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років) та призначив покарання – 4 роки 6 місяців позбавлення волі.

Схожі матеріали за тегами: Калуський міськрайонний суд вирок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: