Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

700 доларів хабара за «вирішення» земельного питання – судитимуть чиновника Калуської міської ради

Переглядів: 352

Під час передавання частини неправомірної вигоди в сумі 500 дол. США посадовця затримали.

700 доларів хабара за «вирішення» земельного питання отримав посадовець Калуської міської ради і відповідатиме в суді, повідомила прокуратура Івано-Франківсської області, повідомляє «Калуш ФМ».

«За даними слідства, керівник одного зі структурних підрозділів міської ради отримав від громадянина 700 дол. США двома частинами за вплив на прийняття рішення стосовно видачі іншою уповноваженою особою висновку про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва гаражів», – ідеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно посадової особи Калуської міської ради за фактом одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

Під час передавання частини неправомірної вигоди в сумі 500 дол. США посадовця затримали в порядку ст. 208 КПК України у службовому кабінеті.

Схожі матеріали за тегами: Калуська міська рада хабар суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: