Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Адміністративна комісія наклала на двох калушан штраф за порушення благоустрою і правил торгівлі алкоголем

Переглядів: 618

20 січня відбулося чергове засідання Адміністративної комісії при виконавчому комітеті Калуської міської ради з розгляду справ про адміністративні правопорушення.

На засіданні розглянули три протоколи про адміністративні правопорушення і один перенесли на наступне засідання, повідомляє пресслужба Калуської міської ради.

Відповідно до рішення комісії двох правопорушників притягнули до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, одного – до адміністративної відповідальності у вигляді попередження.

Зокрема винесли 1 постанову про адміністративне правопорушення з накладенням 340 грн штрафу за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

Ще на одного правопорушника наклали штраф у розмірі 6800 грн за ч.2 ст. 152 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння».

Схожі матеріали за тегами: Калуш адмінкомісія штрафи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: