Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Акваторія» розширила спектр послуг і запустила нові проєкти (ФОТО)

Переглядів: 3564

Добігає кінця 2019-ий, тож час підбивати підсумки і говорити про плани на рік прийдешній. Для ТОВ «Акваторія-Калуш» звіт в кінці року і окреслення планів на майбутнє – це вже добра традиція. Ось і днями відбулася прес-конференція, під час якої власники Вячеслав Кредісов та Ірина Кілко, а також керівництво закладу і працівники розповіли, яким для них був 2019-ий.


 

Вячеслав Кредісов відзначив, що цей рік для «Акваторії» завершився гарно. Тож він подякував колективу за плідну, злагоджену роботу та  досягнення і побажав, щоб 2020-ий був ще кращим.

 За словами директора ТОВ «Акваторія-Калуш» Богдани Галайди, їм вдалося зробити те, що планували, і навіть трохи більше. Зокрема збільшилася кількість дитячих напрямків: дзюдо, брейк-данс, ритміка, східні танці, модельна агенція і фітнес для підлітків. Розширили також спектр фітнес-послуг для дорослих, запустили йогу для вагітних, кінезіотейпування та фейсбілдінг.

Також у цьому році в «Акваторії» відбулося три знакові масові заходи: відкритий чемпіонат з хортингу у лютому та реєстрація Федерації з хортингу, яку очолив Сергій Демчук, а також брейк-данс батл серед дітей міста і району, які відвідують заклад, та свято на воді для дітей до Дня святого Миколая.

– Прикметно, що у цьому році рекордно зросла кількість дітей, які відвідують спортивно-оздоровчий комплекс, – зауважила Богдана Галайда. – Їх уже понад 2 тисячі. І це не враховуючи школярів, які ходять на плавання.

Загалом в «Акваторії» безкоштовно займаються плаванням учні 1, 3, 8, 9, 11 шкіл, ліцею №2 та гімназії. Це соціальне зобов’язання інвесторів відповідно до умов договору оренди приміщення басейну. У перші роки діяльності закладу це були школярі 3-4 класів, а в цьому році ще додалися 5, 6 і 7 класи. Семикласники готуються тут до міжшкільних змагань.

Засновниця ТОВ «Акваторія-Калуш» Ірина Кілко розповіла і про соціальні проєкти, зокрема, програму оздоровлення та реабілітації членів спілки АТО та членів товариства незрячих, співпрацю з КП «Добродія Калуська» та отцем Миколою Крушецем, який організовує табір для дітей «Канікули з Богом». Вона також зазначити, що «Акваторія» не має боргових зобов’язань за умовами оренди землі та приміщення, систематично сплачуючи визначену суму орендної плати управлінню комунального власності міської ради та у фонд третьої школи.

Започаткували цьогоріч в «Акваторії» також два пілотні проєкти, які не планували. Зокрема, провели Свято родини для 800 працівників «Прикапаттяобленерго», участь у якому брали і дорослі, і діти. Ще одним проєктом став консалтинговий напрямок. Працівники «Акваторії» консультують і навчають людей з інших областей, які відкривають подібні комплекси або готують тренерів.  

Збільшився на 12 чоловік і тренерський склад закладу (4 – в аквазоні, 3 – у тренажерному залі і 5 тренерів з фітнесу), він тепер налічує 35 тренерів. А загалом в «Акваторії» працює понад 75 людей.

Серед персоналу «Акваторії» – майстри спорту та чемпіони світу і Європи

Про досягнення персоналу, який працює в «Акваторії», зокрема тренерів, під час прес-конференції розповів заступник директора Віталій Лівшиць. Він подякував тренерам за фахову роботу і багато позитивних відгуків, які надходять завдяки їх професіоналізму.

Серед тренерів, які досягли нових висот, Олександр Мельник, який здобув звання майстра спорту України з плавання, та тренер-реабілітолог Владислав Красій, який став переможцем у вільній номінації міського конкурсу-рейтингу популярності «Тріумф-2019».

Вагомі здобутки має також тренер з хортингу Сергій Демчук. Він підготував 5 майстрів спорту, 25 кандидатів в майстри спорту, 2 чемпіони світу з хортингу, а також сам підтвердив чорний пояс четвертий ранк.

Успішно виступав цьогоріч і тренер тренажерного залу Руслан Рубан. Він став чемпіоном світу з пауерліфтингу, абсолютним чемпіоном Європи з цього виду спорту та майстром спорту міжнародного класу.

Водночас Віталій Лівшиць додав, що в закладі в цьому році оновили основну базу – докупили тренажери, різноманітний фітнес-інвентар, а також поміняли систему кондиціонування.

Детальнішу інформацію щодо послуг спортивно-оздоровчого комплексу можна дізнатись за телефонами (095) 5879933, (096) 5879933 та на сайті aquatoria.if.ua

Схожі матеріали за тегами: Акваторія пісумки проєкти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: