Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Автомобіль калушанина обікрав його знайомий

Переглядів: 1287

До місцевого відділу поліції звернувся 22-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що з його автомобіля марки «Opel Ascona», якого він на ніч залишив припаркованим біля будинку, невідома особа викрала сумочку з грошима в сумі 5000 гривень, відеореєстратор та банківську картку «Приватбанку».

Вжитими заходами поліцейські встановили особу, причетну до скоєння крадіжки. Ним виявився 24-річний знайомий потерпілого, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Як з’ясувалося, зловмисник, проходив попри автомобіль заявника і шарпнув за дверцята, які відчинилися, хоч замок і був замкнений. Скориставшись тим, що за ним ніхто не спостерігає, він проник до салону і викрав сумку з грошовими коштами, відеореєстратор та банківську картку заявника. Після цього з місця події втік.

У скоєному зловмисник зізнався та розповів, що гроші він витратив на власні потреби.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до арешту на строк до шести місяців чи навіть позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш крадіжка з авто знайомий

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: