Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Бізнес. Інвестиції. Міжнародна співпраця. Калушани вивчали досвід Львова (ФОТО)

Переглядів: 367

Представники Калуської громади 9-10 грудня у Львові взяли участь у резиденції ідей на тему «Бізнес. Інвестиції. Міжнародна співпраця».

Львівська міська рада відібрала 15 громад нашої держави з метою поділитися успішним досвідом Львова у різних сферах життєдіяльності міста. Програма резиденції була насичена цікавими тематиками та заходами – це два дні воркшопів, тренінгів, виїздів на локації промислових зон та підрозділів ІТ кластерів, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Калуську громаду на резиденції представляли міський голова Андрій Найда та начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрій Соколовський.

Спікерами на резиденції були представники управління економіки, відділу енергоменеджменту, центру підтримки підприємництва, відділу зовнішньої реклами, управління комунальної власності, бізнес-омбудсмен Львівської громади, відділу ділових індустрій, управління інвестицій та проєктів інвестицій, кластеру модних індустрій та «Інституту розвитку міста» в особі директора Олександра Кобзарєва.

Представники громад також побували на сесії Львівської міської ради, зустрілися з міським головою Львова Андрієм Садовим, який поділився досвідом залучення інвестицій та створенням кластерів. Відвідали також промислові зони Львівської громади, зокрема індустріальний парк.

Учасники заходу від Калуської громади зазначили, що у Львові дійсно є чого повчитися.

Захід відбувався на високопрофесійному рівні завдяки його організаторам: департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, Інституту міста та Інституту просвіти у Львові, Палати місцевих влад, Конгресу місцевих та регіональних влад. Фінансування резиденції здійснювалося фондом Гансса Зайделя.

Схожі матеріали за тегами: Калушани Львів досвід вивчення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: