Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Буде 9, плюс-мінус один поверх». Власники кінотеатру «Відродження» знову розповіли, що саме хочуть побудувати на площі Героїв

Переглядів: 2272

Власники колишнього кінотеатру «Відродження» В’ячеслав Кредісов та Ірина Кілко зустрілись з журналістами.

Вони знову розповіли, що хочуть побудувати на площі Героїв багатоповерховий будинок з розважальним центром та квартирами над ним.

Цього разу власники «Відродження» налаштовані збудувати на центральній площі Калуша дев’ятиповерховий будинок «плюс-мінус один поверх».

Також зараз вони говорять, що готові розмістити у потенційній  новобудові Музей дзвонів або інший музей.

Ще планують, що на центральній площі міста буде підземний паркінг, зали для перегляду кіно й влаштування концертів та інше.

На питання, чи дев’ять поверхів, це не забагато для центральної площі міста, Кредісов відповів, що цим питанням займається науковий інститут, який розробляє генплан для Калуша. Зі слів Кредісова, в цьому інституті кажуть, що «дев’ять поверхів будуть дивитися більш-менш природно в центрі міста».

У вересні 2017-го відбувся аукціон, на розробку Генплану для Калуша. Переможцем стало державне підприємство «Науково-дослідний і проектний інститут містобудування» з міста Києва..

 

У лютому Кілко та Кредісов говорили з калуськми активістами про майбутнє руїн «Відродження». На тій зустрічі Кредісов вперше публічно заявив, що хоче збудувати на площі Героїв багатоквартирний будинок.


3-го серпня активістів на зустріч не запросили.


 

В’ячеслав Кредісов з партнерами купив кінотеатр «Відродження» у 2010-му році. Згідно умов купівлі-продажу, відновлений кінотеатр мав запрацювати з 1 січня 2011-го року. 

 

У 2016-му році В’ячеслав Кредісов публічно обіцяв, що не змінюватиме цільове призначення для кінотеатру «Відродження».


Станом на зараз на цьому місці підприємець може побудувати лише кінотеатр. Втім Кредісов хоче, щоб депутати Калуської міської ради проголосували за зміну цільового призначення. В такому разі він зможе побудувати на цьому місці і багатоквартирний будинок.

З першого разу змінити цільове призначення для «Відродження» не вдалося. 26-го липня калуські депутати перенесли це питання на наступну сесію.

На запитання, як він впливатиме, щоб калуські депутати проголосували за потрібне йому рішення, київський бізнесмен Кредісов відповів: «Купляти точно не буду».

Схожі матеріали за тегами: відродження кредісов кілко будинок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: