Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Буде тепло. У дитячій поліклініці міняють вікна

Переглядів: 1047

Роботи планують завершити за два тижні.

У приміщенні дитячої поліклініки, що на вул. Будівельників, розпочали капітальний ремонт – заміну старих вікон на металопластикові.

За словами заступника міського голови Наталії Табачук, його планують завершити впродовж двох тижнів. Таким чином у приміщенні цього закладу, яке з-поміж інших медичних установ Калуша є найгіршим, принаймні буде тепліше.

Нагадаємо, що дитячу поліклініку міська влада спершу планувала перенести у приміщення районної лікарні на вул. Каракая. Та оскільки переговори між міською і районною владами стосовно «переселення» цієї установи не дали результату, місто почало шукати інші варіанти. Одним із них стало приміщення податкової на вул. В. Стуса.

Проте дана будівля наразі перебуває у державній власності. Тож міський голова звернувся із листом до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо передачі приміщення податкової в комунальну власність або ж користування ним. Відтак рішення щодо передачі будівлі у власність міста прийняли депутати міськради на сесії 31 серпня. Та останнє слово в цьому питанні має сказати Державна фіскальна служба.

Але навіть при позитивній відповіді  процес «переселення» не буде швидким, оскільки необхідно робити реконструкцію. Тому наразі влада міста вирішила все-таки поміняти вікна у старому приміщенні поліклініки на вул. Будівельників.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: дитяча поліклініка вікна

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: