Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Будівництво «з нуля» чи модульні будинки. У Калуші планують розробити дорожню карту щодо забезпечення житлом переселенців

Переглядів: 547

Вчора, 19 квітня, міський голова Андрій Найда, заступники міського голови та представники структурних підрозділів міської ради зустрілися з волонтерами з Америки та Англії, які вже 20 років проживають в Україні, і обговорили питання забезпечення житлом вимушено переміщених осіб.

Це представники Ukrainian Education Platform: директор John Shmorhun, гуманітарний асистент Endy Kuzich, Patricia Shmorhun Hawrylyshyn, засновниця Фонду родини Богдана Гаврилишина, та Анна Пашинська, співзасновниця та кураторка Івано-Франківської міської лабораторії МetaLab, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

З початку війни в Україні волонтери зайнялися пошуком варіантів забезпечення житлом людей, які через бойові дії покинули рідні домівки.

Попередньо це передбачає проведення оцінки житлових потреб ВПО.

Подальше вирішення проблеми може здійснюватися проведенням ремонту вже існуючих будівель, встановлення модульних будинків, які надходять в Україну з США, чи будівництво «з нуля».

Спільно з волонтерами планується напрацювання дорожньої карти забезпечення житлом ВПО.

Схожі матеріали за тегами: переселенці житло варіанти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: