Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Черговий скандал з адміністративно-тереторіальною реформою

Переглядів: 781

Як пише на сайті "Версій", про це стало відомо під час засідання президії Івано-Франківської обласної ради. Керівник апарату облдержадміністрації Руслан Панасюк озвучив, що 3 червня на засіданні робочої групи 20 її членів проголосували «за» такий план, 6 «проти» і 1 «утримався».

Це викликало хвилю обурення громад присутніх у залі. П'ятеро сільських голів (Оксана Шалаута, Василь Кисляк, Іван Білоус, Віктор Рудько, Володимир Филипчук), які є членами робочої групи, стверджують, що під час голосування були присутні лише 21 член з 33. Голосування відбулось в поіменному режимі – 13 «за», 7 «проти» і 1 «утримався», саме ці дані Панасюк оголосив, підбиваючи підсумки голосування.

«Звідки взялися ще 7 голосів «за», якщо повторно робоча група не збиралась? — обурюється сільський голова Маняви Віктор Рудько. – Як до обласної ради потрапив документ, що був направлений 28 травня, якщо робоча група голосувала за нього лише вчора?"-дивується  сільський голова.

Щодо Офісу реформ, то він представив робочий варіант Перспективного плану об'єднання територіальних громад, в якому замість 74 раніше визначених терцентрів, запропоновано 40.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: