Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Черговий транш. Калушанам виділили допомоги на встановлення індивідуального опалення

Переглядів: 662

На засіданні виконавчого комітету Калуської міськради, яке відбулося 25 серпня, вкотре розглянули питання про надання одноразових матеріальних допомог для встановлення опалення.

Йдеться про допомогу на встановлення індивідуального опалення в тих будинках, які отримували централізоване опалення від котельні на вул. К. Малицької. Дана котельня була виведена з експлуатації відповідно до рішення Калуської міської ради від 28 травня цього року.

Цього разу допомогу на встановлення індивідуального опалення отримають 13 жителів міста на суму 86 тис. 500 гривень. Розмір допомоги відповідно до кількості кімнат становить від 4,5 тис. гривень до 10,5 тис. гривень.

Як повідомила перший заступник начальника управління соціального захисту населення Калуської міськради Світлана Прубняк, цього року допомогу на індивідуальне опалення вже отримали 213 городян на 1 млн 478 тис. гривень.

Загалом на цю статтю видатків у міському бюджеті передбачено 3 млн гривень. Перейти на індивідуальне опалення орієнтовно мають 279 жителів міста.

Нагадаємо, що компенсація надається на придбання електричних панелей. Якщо мешканці не захочуть опалювати квартиру електричними панелями, то компенсацію вони можуть використати як внесок для індивідуального опалення за допомогою газового котла.

Схожі матеріали за тегами: Калуш індивідуальне опалення допомога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: