Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Червоно-чорне» дербі між рівненським «Вересом» та ФК «Калуш» завершилось бойовою нічиєю

Переглядів: 824

20 жовтня футбольний клуб «Калуш» завітав в гості до рівненського «Вереса», який теж має «червоно-чорні» барви.

Вже в дебюті матчу у Млинові підопічним Василя Малика вдалось відкрити рахунок у грі. Дмитро Скакун та Данило Книш закрутили голови оборонцям «Вереса», і останнім не залишалось нічого, як борцівським прийомом зупиняти Книша у власній карній - арбітр справедливо вказав на «точку». Вирок впевнено виконав Дмитро Скакун, тим самим відкривши рахунок у зустрічі - 0:1, повідомляє інформаційна служба ФК «Калуш».

На в'язкому газоні млинівського Колосу» калушанам важко було показувати свій звичний комбінаційний футбол, тож не дивно, що перша половина зустрічі пройшла без особливих загострень. Щоправда, наприкінці тайму в епіцентрі подій опинився арбітр матчу Олексій Деревинський, що спочатку за «артистизм» Яременка призначив пенальті, а згодом, порадившись з асистентом на лінії, відмінив своє рішення.

Продовжували команди в тому ж дусі і у другій половині зустрічі. Вихід Владислава Танчина додав калушанам швидкості попереду і «погасив» всі атакувальні потуги господарів поля. Повернувши собі ініціативу у грі, калушани методично шукали підходи до воріт суперника. На екваторі другого тайму швидкий прорив Книша ціною другого попередження зупинив капітан «Вереса» Орловський та відправився додивлятись поєдинок на трибуни.

Та найцікавіше суперники приберегли на кінцівку поєдинку. На 85-ій хвилині оборонці «Калуша» «загубили» у власному карному Яременка, що завдав другого (!) удару господарів у ствір воріт, який виявився результативним - нічия 1:1. Одразу ж Ярослав Матвіїв міг виводити гостей вперед, та з його ударом після розіграшу кутового впорався голкіпер. У доданий арбітром час супершанс відзначитись втратив Андрій Драган, що з близької відстані програв очну «дуель» Бабійчуку.

У підсумку, 1:1 – «Калуш» попри нічию залишається лідером групи Б, тоді як «Верес» підійнявся на четверту сходинку турнірної таблиці.

Схожі матеріали за тегами: ФК Калуш Верес нічия

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: