Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Чоловік,який видавав себе за працівника банку, обдурив калушанку на 9 тисяч гривень

Переглядів: 814

До Калуського відділу поліції звернулася 34-річна калушанка. Жінка повідомила, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа її грошима.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Поліцейські з’ясували, що до потерпілої зателефонував невідомий, який представився працівником банку. Під час розмови аферист запропонував жінці здійснити оформлення кредиту, після чого на її мобільний телефон  надійшло смс-повідомлення, яке заявниця підтвердила. Через такі дії з її кредитної картки зникли кошти.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують зловмисника, щоб притягнути його до відповідальності.

Користувачам банківських карток варто пам’ятатищо не потрібно розголошувати конфіденційну інформацію – кодове слово, номер картки, термін її дії, PIN-код, CVC / CVV-код (три цифри на зворотному боці картки) – незнайомцям, а також особам, котрі представляються співробітниками банку. В разі, якщо ви отримали дзвінок чи смс-повідомлення із невідомого номеру щодо банківського рахунку – одразу телефонуйте в контактний центр банку або поспішайте до найближчого відділення і блокуйте карту.

Фото: 5 канал

Схожі матеріали за тегами: шахраї телефон банк

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: