Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Делегація з Калуша разом з міським головою відвідали Румунію

Переглядів: 1282

На початку жовтня делегація з Калуша поїхала до Румунії.

1 та 2 жовтня відбулася офіційна зустріч міських голів міста Калуш Ігоря Матвійчука та міста-побратима Калуша - Сеїні з Румунії.  Габріели Флоріки Тулбуре. Також до Румунії поїхали калушани, які брали участь у Програмі транскордонного співробітництва за програмою «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020».

Як пише сайт Калуської міської ради, під час зустрічі  обговорили подальшу співпрацю та шляхи реалізації проекту «Культура у віддзеркаленні – реставрація Будинку Культури в місті Сеїні та Концертного Залу в Калуші у Мультикультурні Центри».

Нагадаємо, у 2018-му році Калуш виграв 10-мільйонний грант на реконструкцію концертного залу.

Такий великий грант Калуш отримав вперше. Загальна вартість проекту на реконструкцію концертного залу в Калуші становить 326 тисячі 286 євро. 10% від цієї суми забезпечать з міського бюджету Калуша. Тож у бюджеті на 2019 рік по програмі інвестиційного розвитку на реалізацію проекту заклали 1 мільйон  100 тисяч гривень

На реалізацію проекту з  реконструкції концертного залу передбачили два роки.  Тобто відремонтований та оновлений концертний зал у Калуші повинні відкрити у 2020 році.

Грантові кошти, а це близько 10 мільйонів гривень, надходитимуть на управління культури Калуша.

Згідно проекту за 188 тисяч євро передбачено на реконструкцію концертного залу, ще 76 тисяч євро витратять на меблі, комп’ютерну техніку та музичну апаратуру. Ще більш ніж 50 тисяч євро передбачили на інші витрати пов’язані з проектом. Детальніше про них можна прочитати у нашому матеріалі за 2018 рік.

 

Схожі матеріали за тегами: румунія делегація концертний зал

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: