Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

День Героїв відзначатимуть у Калуші і Грабівці

Переглядів: 877

8 травня відбулося засідання оргкомітету з питань підготовки та відзначення  Дня Героїв на Калущині.

У заході взяли участь заступник голови Калуської райдержадміністрації Любомир Білоус, голова районної ради Віктор Гільтайчук, заступник міського голови Калуша Любов Максимович і члени організаційного комітету, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

Вони обговорили проект спільного розпорядження райдержадміністрації та районної ради «Про відзначення Дня Героїв» та організаційні питання, пов’язані з проведенням заходів з нагоди відзначення Дня Героїв.

Урочистості відбудуться 23 травня у селі Грабівка. Цього ж дня зранку заходи проходитимуть у Калуші.

Крім того, головам місцевих рад доручено забезпечити проведення у населених пунктах району урочистих заходів, покладання квітів до могил та пам’ятників борцям за волю України, поминальних панахид, зустрічей керівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з колишніми вояками УПА, учасниками національно-визвольних змагань і воїнами АТО.

Впродовж травня у навчальних закладах і закладах культури будуть організовані виховні години, зустрічі з колишніми вояками УПА та воїнами АТО, вечори на вшанування пам’яті борців за волю України  та ін.

Схожі матеріали за тегами: День Героїв відзначення Грабівка Калуш

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: