Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Десять педіатрів міської поліклініки Калуша отримали по 10 тисяч гривень премії, а медсестри – по 5 тисяч

Переглядів: 1546

Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги і надалі працює над укладенням декларацій і до кінця жовтня планує вийти на 47-48 тисяч.

За словами головного лікаря Михайла Гаврилишина, на 1 жовтня поліклініка зареєструвала 35 тисяч 104 угоди на обслуговування у дільничних терапевтів та педіатрів. Відповідно десять педіатрів, які виконали план, тобто уклали 800-900 декларацій, отримали по 10 тис. грн премії, а медсестри, які з ними працюють, – по 5 тис. грн.

– Я вважаю, що преміювання - це хороший стимул до роботи, – зауважує Михайло Гаврилишин. – Ці працівники при відсутності доган, зауважень і при якісному виконанні своїх обов’язків тепер отримуватимуть премії щомісяця.

Щодо дільничних терапевтів і сімейних лікарів, то максимальних 2000 тисячі декларацій з них ще не підписав ніхто. Проте декотрі вже близькі до виконання плану.

Наразі на 24 жовтня сімейного лікаря з-поміж терапевтів та педіатрів міської поліклініки обрали 45 тисяч 400 пацієнтів. До кінця місяця кількість планують довести до 47-48 тисяч.

Загалом кількість підписаних декларацій багато говорить про лікаря, чомусь з одними пацієнти укладають угоди на обслуговування, а з іншими – ні. Але окремі лікарі замість того, щоб проаналізувати причини, чому люди їх не обирають, починають шукати якісь виправдання, нарікають на пасивність пацієнтів й інше, – зазначає головний лікар. – Насправді в цьому випадку причину варто шукати в собі.

Адміністрація Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги водночас закликає калушан не зволікати з вибором лікаря, а прийти і укласти угоду на обслуговування. Адже жоден із медичних закладів на Калущині більше послуг, ніж міська поліклініка, не надає.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш поліклініка угоди премії

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: