Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Дипломи, грамоти, подяки. Працівників культури Калущини вітали з професійним святом (ФОТО)

Переглядів: 1226

Цими днями в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. На Калущині вже  стало гарною традицією вітати працівників сфери культури. І саме тому 8 листопада на урочистості до районного Будинку культури завітали як ті, хто  береже культурні традиції краю, так  і їх шанувальники та просто творчі люди.

Привітати людей, чиє життя пов’язане з культурним надбанням нашої нації, прийшли і представники районної влади, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

«Багатий талантами наш край, – наголосив у вітальному слові заступник голови райдержадміністрації Любомир Білоус. – Я високо ціную ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Вдячний за те, що своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну та Калущиину, примножуєте їх успіхи і досягнення. Поки звучить пісня – доти нація живе».

Здійснення усіх заповітних мрій та творчих злетів усім присутнім побажала голова постійної комісії з питань культури районної ради Вікторія Конєвич.

Подяками, спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради за високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків, особистий внесок в реалізацію державної політики у сфері культури в районі  нагородили кращих працівників.

Вітала колег із професійним святом і начальник відділу культури райдержадміністрації Тетяна Молдавчук, яка наголосила, що культура району щороку примножує вагомі здобутки. Подякувавши усім за плідну співпрацю, Тетяна Молдавчук нагородила грамотами, дипломами та пам’ятними сувенірами переможців  районного конкурсу  «Кращий за професією». 

Кращі  аматори сцени Калущини дарували музичні вітання усім присутнім у залі.

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина культура свято вітання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: