Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Діти військовослужбовців з Очакова святкуватимуть Різдво у Калуському районі (ФОТО)

Переглядів: 454

У Калуському районі вже стало доброю традицією приймати на Різдвяні свята гостей з різних регіонів нашої Батьківщини.

Сьогодні, 4 січня, до Калуша завітали діти військовослужбовців та учасників АТО/ООС з Очакова,  щоб у великому християнському родинному колі відзначити прихід на світ Новонародженого Спасителя, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської РДА.  

Нагадаємо, Калуська районна державна адміністрація з 1995 року здійснює шефство над військовою частиною Військово-морських сил ЗС України А 2637, яка дислокується в  м. Очаків Миколаївської області.

Цьогорічний приїзд дітей відбувся під егідою голови РДА Жанни Табанець, за сприяння депутата обласної ради Назарія Кизимишина, секретаря міської ради Віктора Гільтайчука, депутатів міської ради Віктора Бербеця, Дмитра Вальнюка, Оксани Савчук і Богдани Галайди.

Насамперед у залі засідань відбувся святковий захід. Із колядками, віншуваннями та щедрівками привітали гостей з півдня України творчі колективи з Верхнянської і Калуської територіальних громад. Радо зустріли гостей і керівництво району: голова Калуської РДА Жанна Табанець, перший заступник голови РДА Оксана Канюка, заступники голови райдержадміністрації Ярослава Гасяк і Роман Гавриляк.

Голова РДА Жанна Табанець, вітаючи дітей, підкреслила: «Різдво у нас, у Калуському районі, – це прекрасна нагода вам, діти, відчути особливу гостинність сімей, неповторну духовну атмосферу, яка обіймає кожного з нас і приносить в оселю відчуття миру та злагоди. Ви повинні знати історію, обряди, традиції. Найкраще традиції українського народу збереглися тут, на Галичині. Тож ви, шановні гості, під час Різдвяних свят матимете змогу почерпнути дух народних звичаїв, збагатити себе духовно та гарно провести час».

Привітав гостей з прийдешніми різдвяними святами і секретар Калуської міської ради Віктор Гільтайчук.

Своєю чергою, заступник командира підшефної військової частини А 2637, капітан ІІ рангу Василь Іллєв подякував за теплий прийом і гостинність та вручив Жанні Табанець і Вікторові Гільтайчуку подарунки.

Відтак керівництво району і депутати міської ради вручили дітям святкові подарунки.

Варто зазначити, що підчас святкування Різдва Христового діти відпочиватимуть, ознайомляться з притаманними нашому району національними традиціями та візьмуть участь у низці культурно-мистецьких заходів. Перебуванням дітей у Калуському районі  опікуватиметься районна державна адміністрація.

Схожі матеріали за тегами: Очаків діти Різдво Калуський район

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: