Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Дитячі точки – «СПІЛЬНО». Калуські педагоги долучилися до проєкту від ЮНІСЕФ

Переглядів: 450

Освітяни Калуської громади у партнерстві з Українською освітньою платформою долучилися до участі в міжнародному проєкті від ЮНІСЕФ в Україні «Дитячі точки – «Спільно».

До участі в проєкті залучили внутрішньо переміщених дітей віком від 4 до 10 років, які проживають на території нашої громади, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Центру професійного розвитку педагогічних працівників Калуської міської ради.

 У процесі занять діти мають змогу ближче познайомитися один з одним, здружитися, спільно взяти участь в цікавих заняттях, іграх, змаганнях.

Освітні заняття в рамках проєкту відбуваються в неформальній формі на базі початкової школи №11, Калуської гімназії №9 та Калуського ліцею №7.

З дітьми працюють педагоги, які пройшли попередньо навчання: консультант центру професійного розвитку Іванна Валько, практичний психолог Калуської гімназії №9 Любов Василів та вчитель початкових класів Калуської початкової школи №11 Леся Олійник.

За підтримки міжнародної організації ЮНІСЕФ в Україні педагоги, які пройшли попередньо навчання отримали бокси із дидактичним та спортивним наповненням. Тепер заняття стануть ще більш яскравими, цікавими та насиченими.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш педагоги проєкт ЮНІСЕФ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: