Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Для філії дитячої поліклініки Калуша , що на вул. Дзвонарській, закупили комп’ютерну техніку

Переглядів: 7979

Калуська міська рада профінансувала 198,2 тис. гривень для придбання комп’ютерної техніки для філії дитячої поліклініки, що на вул. Дзвонарській,5.

Як повідомив «Калуш ФМ» головний лікар Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Михайло Гаврилишин, для філії придбали вісім комп’ютерів і п’ять принтерів марки «Cаnon» для ведення електронного реєстру і запису до дитячих лікарів.

В цьому закладі також встановили охоронну сигналізацію і доробляють протипожежну та провели Інтернет. Ці роботи виконали за спецкошти Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги, у структурне підпорядкування якого переходить ця філія.

Окрім того, Михайло Гаврилишин повідомив, що з 1 січня філія дитячої поліклініки працюватиме за новим графіком: з 8.00 і до 20.00. Дільничні педіатри вестимуть прийом по 4 години щодня згідно з графіком. Записатися до них на прийом з нового року можна буде за телефонами при зверненні в реєстратуру або ж в онлайн-режимі.

Ще одна зміна стосуватиметься здачі аналізів. Із січня всі аналізи за скеруванням лікарів маленькі пацієнти, які обслуговуються у філії на вул. Дзвонарській, здаватимуть у Калуському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги. Тут для цього буде облаштований окремий кабінет прийому.

Щодо дільничних педіатрів та інших спеціалістів дитячої поліклініки, то всі вони згідно з поданими заявами будуть прийняті на роботу у структуру міської поліклініки.

Люди без роботи не залишаться, - запевняє головний лікар міської поліклініки. – І пенсіонери в тому числі. Головне не вік, а фаховість і бажання працювати.

Фото: Вісті Калущини

Схожі матеріали за тегами: поліклініка техніка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: