Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

До дня міста Калуш відвідали делегації з Польщі та Румунії

Переглядів: 2468

У рамках святкування 581-ої річниці  Дня міста на запрошення міського голови у Калуші перебували офіційні делегації  міст-побратимів.  

Делегацію з міста Горліце (Польща) очолював  міський голова Рафал Кукла, а з міста Сеїні (Румунія) - заступник міського голови  Бодеа Октавіан Іосіф.

Гості побували у костелі Святого Валентина на  вечорі камерної музики,  на  виставці «Дзвони крізь віки» у  краєзнавчому музеї Калущини, у музеї старожитностей ЗОШ №1, ознайомились з архітектурними пам’ятками центральної частини міста.  Брали також участь у святкових заходах у парку культури та відпочинку ім. І. Франка та на бульварі Незалежності, повідомляє прес-служба Калуської міської ради.

З метою ознайомлення з економічним потенціалом міста начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрій Соколовський організував гостям відвідування   промислової зони міста та деяких промислових підприємств, зокрема ТзОВ  «Таркетт  Вінісін» та ТзОВ «Калуський трубний завод», де директор підприємства Андрій Найда  особисто провів цікаву екскурсію своїм виробництвом. Гості були приємно вражені різноманіттям продукції,  яка випускається, та великою  кількістю отриманих підприємством  нагород. 

 

На зустрічах з міським головою Ігорем Матвійчуком та його заступниками, секретарем Калуської міської ради Романом Боднарчуком іноземні колеги засвідчили свою готовність продовжувати започатковану співпрацю між нашими містами.

У  неділю, 27 травня, делегації з найприємнішими враженнями про Калуш  відбули на батьківщину.

Схожі матеріали за тегами: Калуш міста-побратими делегації

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: