Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

До Франківська із східного регіону повернулися бійці прикарпатської міліції

Переглядів: 654

Звертаючись до щойно прибулих правоохоронців, начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Віктор Шкутов зазначив, що вони вкотре підтвердили свій професіоналізм, отримали схвальні відгуки як від керівництва донецької міліції, так і від мирних мешканців Донеччини. Він подякував родинам міліціонерів, які впродовж місяця морально підтримували відряджених, а також командиру зведеного загону, котрий зумів забезпечити належне виконання поставлених завдань та щасливе повернення загону у повному складі на рідне Прикарпаття.

Капітан міліції Микола Івоняк, який очолював зведений загін, висловив вдячність за сумлінну службу всім своїм підлеглим, з якими готовий за потреби знову вирушити на Схід України. Кожного з 95 працівників органів внутрішніх справ, які повернулися з відрядження з Маріуполя, заохотили грамотами та грошовими винагородами.

У спільній молитві всі присутні подякували Всевишньому за те, що опікувався і оберігав від небезпек бійців загону, а відтак відбулася їх довгоочікувана зустріч із рідними та друзями.

http://versii.if.ua/

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: