Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

До цвинтаря на Височанці у суботу курсуватимуть додаткові автобуси

Переглядів: 922

У суботу, 3 листопада, здійснюватимуться додаткові рейси по маршруту №8 «Карпатська кераміка — Височанка», два з яких будуть пільговими.

Інтервал руху автотранспорту становитиме 15-20 хвилин.

Про це повідомляє сайт Калуської міської ради.

Графік руху додаткових рейсів:

Карпатська кераміка: 10.30, 11.35 (пільговий), 12.35, 13.35 (пільговий), 15.00;

Височанка: 11.05, 12.05  (пільговий), 13.05, 14.05 (пільговий), 15.30.

Додамо, що 1 листопада калушанин Віктор Пазухін висловив у соцмережі невдоволення рухом автобусів на Височанку. За його словами, автобуса людям довелося чекати понад годину, а той, що приїхав, був переповнений.

«Не знаю, у мене, не старого ще вояка ребра добре гуділи від тієї шпротної укладки, у двох дітей була просто істерика, переважна більшість пасажирів-літні люди.І це в задушні дні, на маршруті до цвинтара», - написав він у своєму повідомленні.

У відповідь заступник начальника управління економічного розвитку міста Юрій Тимків додав, що дійсно у міських перевезеннях є складнощі і не все гладко. Проте, за його словами, 1-го листопада всі рейси до міського кладовища були виконані, малі автобуси замінили великими, і був додатковий рейс.

«Бачив вчора скаргу про відсутність рейсів на Височанку більше години, отримав інформацію про час курсування автобусів в час пікових навантажень, малі автобуси були замінено великими, і був доданий додатковий рейс. Вся інформація підтверджена камерами спостереження. Додатково інформую, що на суботу також будуть додаткові рейси», - написав він.

Схожі матеріали за тегами: Цвинтар додаткові рейси

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: