Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Допомогу із бюджету міста отримає 181 мешканець громади, який опинився у складних обставинах через СOVID-19

Переглядів: 305

На засіданні виконкому Калуської міськради 27 квітня розглянули питання щодо надання одноразових грошових допомог у зв’язку з негативними наслідками поширення гострої респіраторної  хвороби СOVID-19.

Зокрема, беручи до уваги подання Калуського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення про виплату допомоги на суму 119 тис. гривень 181 громадянину Калуської міської територіальної громади, який опинився в складних життєвих обставинах через СOVID-19. Суми допомог становлять від 500 гривень до 2 тис. гривень, повідомляє "Калуш ФМ".

187 громадянам у виплаті допомоги відмовили, оскільки вони не перебувають у складних життєвих обставинах згідно із законом «Про соціальні послуги».

Як повідомила заступниця начальниці управління соціального захисту населення Калуської міської ради Світлана Прубняк, у цьому році на цю статтю видатків у міському бюджеті передбачено 500 тис. гривень. Наразі допомоги (включно із останнім рішенням) вже отримали 407 осіб на 363 тис. 900 гривень.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ допомоги ковід

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: