Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Допоможемо дітям разом! У Калуші на благодійному ярмарку зібрали понад 3 тисячі гривень (ФОТО)

Переглядів: 1144

9 грудня у виставковій залі Калуша відбувся благодійний ярмарок «Різдвяний вінок», до якого долучилися майстрині нашого міста, представивши власні вироби ручної роботи.

Ініціювали проведення благодійного ярмарку ГО «Інвест» та КЗ «Музейно-виставковий центр».

Як зауважила голова ГО «Інвест» Наталія Захарова, цей ярмарок у Калуші вже четвертий за рахунком. Всі кошти з благодійного столу та пожертви калушан, кинуті у скриньку, будуть передані Калуській міській філії «Союзу українок» для придбання подарунків від Святого Миколая для дітей центру соціально-психологічної реабілітації у Медині.

Варто зазначити, що, як і на попередніх ярмарках, асортимент виробів ручної роботи був доволі різноманітним: від прикрас і квітів до солодощів. До прикладу, Ірина Столярчук представила чудові квіти із фоамірану, Кароліна Молдован – гердани, гачковані іграшки, вироби із паперової лози та мило ручної роботи, Уляна Смольська – солодощі, Алла Коваль – вишивку стрічками, Єва Федоришин - їстівні букети та декоративні віночки, Мар’яна Яцишин – біжутерію ручної роботи, Інна та Ірина Корицькі -домашнє імбирне печиво, Наталія Захарова – натуральне мило від миловарні «Димко», а музейники – картини на склі, ялинкові прикраси з ручним розписом, воскові свічки, магніти з краєвидами Калуша та брелоки зі шкіри.

Тож калушани, які завітали на ярмарок, могли і поласувати солодощами, і купити собі чи рідним якийсь оригінальний дарунок, адже тут не було китайської штамповки, а лише вироби ручної роботи. Для більшості із майстринь, які брали участь у ярмарку, рукоділля, випічка – це хобі, проте у декого воно вже переросло у маленький бізнес.

Як повідомили організатори, цього разу на ярмарку вдалося зібрати 3085 гривень, за які куплять подарунки дітям реабілітаційного центру.

«Дякуємо усім чудовим людям, які долучилися до доброї справи! Ви неймовірні!» - написала у соцмережі співорганізатор Наталія Захарова.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ярмарок кошти діти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: