Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Друга Ріка - Я Чую

Переглядів: 2290
І в неділю ми почули одну з найсвіжіших речей колективу – пісню Я Чую, яка написана буквально три місяці тому, що для групи в теперішньому стані є суперсвіжою роботою.

Пісня, як ви розумієте, непрямим чином, але стосується нинішньої ситуації в країні. Хоча, як підкреслює Валерій Харчишин, написана вона була не тому, що так треба, а тому, що не написати її він не міг.
«Пісня не направлена на те, щоб підняти моральний дух чи вселити надію і позитив. Це пісня про те, що відбувається. Можливо, вона має і песимістичний настрій, але це те, що відбувається сьогодні зі мною. Це те, що відчуваю я і мої колеги. Не думаю, що я вже такий ідіот, що написав текст про те, що ніхто не відчуває. Мені здається що те, що ми написали і описали – відчувають більшість людей».
Пісня Я Чую увійде в наступний альбом Другої Ріки, який вони неквапливо формують. З відходом від групи басиста Віктора Скуратовського команда поставила хрест на планах видати продовження альбому Метанойя. Але замість нього готує щось інше.
«На «Метанойї 2» ми поставили жирний хрест і тепер я не впевнений, що ті пісні, які ми планували, потраплять на наступний альбом. Можливо пісня «Назавжди» буде актуальною і увійде в нього. Маю сумніви, щодо дуету, який ми записали, але холера його знає. Може ми ще там дещо перепишемо».

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: