Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Двох калуських поліцейських нагородили подяками за розкриття смертельної ДТП

Переглядів: 810

Заступник начальника обласної поліції відзначив поліцейських, які проявили особисту ініціативу, самовідданість, наполегливість та високий професіоналізм при виконанні посадових обов’язків.

Сьогодні, 9 вересня, під час проведення відеоселекторної наради заступник начальника поліції Івано-Франківщини Володимир Яцюк згідно з наказом Міністерства внутрішніх справ України, за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість нагрудним знаком «За відзнаку в службі» нагородив начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в області - полковника поліції Романа Танасійчука.

Крім того, за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та затримання особи, яка скоїла крадіжку грошових коштів на території Снятинського району, подяками нагородженні - капітан поліції Григорій Гоян та лейтенант поліції Юрій Бельбас.

За затримання особи, яка скоїла смертельне ДТП та зникла з місця події в місті Калуші, подяки отримали капітан поліції Михайло Степанюк та старший лейтенант поліції Олег Савчин.

Володимир Яцюк подякував кожному з поліцейських за здобутки у службі, привітав із заслуженими нагородами.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш поліцейська подяки розкриття ДТП

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: