Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Двом жителям Калущини дали дозвіл на альтернативну службу

Переглядів: 620

27 жовтня  перший  заступник голови Калуської райдержадміністрації Оксана Канюка провела засідання дорадчого органу у справах альтернативної (невійськової) служби.

У заході взяли представники установ району. На засіданні обговорили питання про можливість проходження альтернативної служби призовниками на державних і комунальних підприємствах, повідомляє пресслужба РДА.

На розгляд дорадчого органу надійшли заяви від двох військовозобов’язаних громадян про направлення їх на альтернативну службу. Призовники представили всю необхідну документацію для проходження невійськової служби. Згідно з рішенням дорадчого органу у справах невійськової служби цих двох громадян направлено на альтернативну службу.

Довідка. Альтернативна (невійськова) служба запроваджується замість проходження строкової військової служби і має на меті виконання обов’язку перед суспільством. Право на альтернативну службу мають громадяни України, якщо виконання військового обов’язку суперечить їхнім релігійним переконанням і ці громадяни належать до діючих згідно з законодавством України релігійних організацій, віровчення яких не допускає користування зброєю.

Схожі матеріали за тегами: Калущина альтернативна служба

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: